ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσίευση του ΤΕΠΑΚ για τους αδικοχαμένους 22χρονους νέους – Θερμή παράκληση προς τους νέους φοιτητές

Η δημοσίευση του ΤΕΠΑΚ για τους αδικοχαμένους 22χρονους νέους  – Θερμή παράκληση προς τους νέους φοιτητές

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων 22χρονων φοιτητών Έλενας Νικολάι και Παρασκευά Σάββα εκφράζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και απευθύνει θερμή παράκληση στους νέους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε δημοσίευση του στο Facebook, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους των αδικοχαμένων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχασαν, την Τετάρτη (26/9), τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους, στο τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Καλλιπόλεως στην Λευκωσία. Θερμή παράκληση του ΤΕΠΑΚ, προς όλους τους οδηγούς και κυρίως στους νέους φοιτητές, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, είναι να ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με σύνεση και συγκέντρωση. Αυτούσια η δημοσίευση: "Το #ΤΕΠΑΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των αδικοχαμένων δυο φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχασαν χθες τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Θερμή παράκληση προς όλους τους οδηγούς και κυρίως στους νέους φοιτητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο δρόμο και να οδηγούν με σύνεση και συγκέντρωση για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα."

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top