ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν στέλεχος της Ε.Φ για την διπλή βομβιστική επίθεση – «Θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν στέλεχος της Ε.Φ για την διπλή βομβιστική επίθεση – «Θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου»

Χειροπέδες σε 44χρονο στέλεχος της Εθνικής Φρουράς (Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης), πέρασε η Αστυνομία, το βράδυ της Τρίτης 26/9, για την υπόθεση της διπλής βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε το Σάββατο 23/9, στη Λεμεσό.

Του Τάσου Χριστοδούλου Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (Τ.Α.Ε) μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε συνέλαβε τον 44χρονο στο σπίτι του, με τον ίδιο σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline να κρατάει μέχρι στιγμής το στόμα του κλειστό, ζητώντας μόνο τον δικηγόρο του. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί του Σαββάτου 23/9 στην περιοχή Ομονοίας, στη Λεμεσό, άγνωστος έριξε χειροβομβίδα η οποία δεν εξερράγη, έξω από την οικία 29χρονου, ο οποίος είναι γνωστός για τις δραστηριότητες του στην Αστυνομία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Διπλή βομβιστική επίθεση – Ανατίναξαν το όχημα του – Απενεργοποίησαν τη δεύτερη στο σπίτι του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA   Ο δράστης της υπόθεσης επέβαινε σε μοτοσυκλέτα και φορούσε κουκούλα. Όταν αντιλήφθηκε ότι η χειροβομβίδα δεν είχε εκραγεί επέστρεψε στο σημείο και τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος ανατινάζοντας το όχημα της μητέρας του 29χρονου φερόμενου ως στόχου, στον αέρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστό κύκλωμα κατέγραψε όλες τις κινήσεις του δράστη – Γνώριμος στην Αστυνομία ο 29χρονος στόχος Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΤΑΕ, διερευνά ενδεχόμενες και άλλες εγκληματικές πράξεις που σημειώθηκαν στην Λεμεσό το τελευταίο διάστημα και οι οποίες ενδεχομένως να συνδέονται με τον 44χρονο συλληφθέντα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top