ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοποθέτηση Χριστοδουλίδη για αποκάλυψη ThemaOnline σε σχέση με Τούρκο αξιωματικό που αιτείται άσυλο

Τοποθέτηση Χριστοδουλίδη για αποκάλυψη ThemaOnline σε σχέση με Τούρκο αξιωματικό που αιτείται άσυλο

Φειδωλός ήταν στις τοποθετήσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε σχέση με την αποκάλυψη του ThemaOnline για τον αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας που αιτείται πολιτικό άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Δεν σχολιάζω θέματα που άπτονται της Εθνικής μας Ασφάλειας» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, αποφεύγοντας να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Όπως γράψαμε και την Κυριακή το βράδυ (01/10, 21:00), αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας αφίχθη στη Λάρνακα και αιτείται πολιτικό άσυλο από την Κυπριακή Δημοκρατία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκος αξιωματικός με τη σύζυγο αιτείται άσυλο στην Κύπρο – Με το σκάφος του στην μαρίνα Λάρνακας Συγκεκριμένα, ο Τούρκος αξιωματικός έφτασε με το ιδιωτικό του ιστιοφόρο στην Μαρίνα της Λάρνακας, μαζί με την Καζακστανή σύζυγό του και εν συνεχεία ενημέρωσε τις αρχές πως αιτείται πολιτικό άσυλο. Η Αστυνομία της Λάρνακας φέρεται να προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ληφθούν κάποια στοιχεία από το ανδρόγυνο και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. Εννοείται πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία γνωρίζει τις κινήσεις τους και χειρίζεται το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή. Αν και είναι νωρίς για οποιεσδήποτε εικασίες, εντούτοις το ενδεχόμενο να θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή του στην οργάνωση FETO (κίνημα Γκιουλέν), δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το όλο ζήτημα εκλαμβάνει ήδη και πολιτικές διαστάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top