Αθηνά Οικονομάκου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Αθηνά Οικονομάκου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Από την Δευτέρα, 2/10, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος λέγεται ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, μετά από 4 χρόνια κοινής ζωής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Αθηνά διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα. Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού αλλά… γερό να είναι κι ότι θέλει ας είναι! «Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της όσον αφορά την μητρότητα και την σχέση με τον σύντροφό της. Η ηθοποιός  σε μηνύματα που αντάλλαξε με συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου με έναν έμμεσο τρόπο κάποιοι θεώρησαν ότι το επιβεβαιώνει. Στο «Φτιάξε καφέ» επικοινώνησαν με μηνύματα με την ηθοποιό, τα οποία και έδειξαν on air. Η Αθηνά έγραψε ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκείνη τη στιγμή και όταν η δημοσιογράφος της έστειλε μήνυμα «συγχαρητήρια για τα ευχάριστα», εκείνη δεν απάντησε και με τον τρόπο της το επιβεβαιώνει. Η ηθοποιός βρίσκεται στον τέταρτο μήνα, και περιμένει το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο!    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE