Δεν θα τους πούμε και «μπράβο»…

Δεν θα τους πούμε και «μπράβο»…

Να μην λέμε κι ότι θέλουμε. Ναι, έκανε “εγκληματικό” λάθος ο βοηθός διαιτητής Χαράλαμπος Ξενοφώντος, αλλά δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίρνει το νόμο στα χέρια του.

Στους δυο παράγοντες της Ομόνοιας (τους έδειξε κόκκινη κάρτα από τα γήπεδα ο αθλητικός δικαστής μέχρι τον Απρίλιο του 2018), οι οποίοι έδωσαν πάνω του μετά τη λήξη του αγώνα με την Αλκή, εμείς δεν πρόκειται να τους πούμε “μπράβο, καλά να του κάμετε”.

Ελπίζουμε βεβαίως ότι οι “κεφαλές” της διαιτησίας, θα τιμωρήσουν για κάμποσο καιρό, το “φυντάνι” από τη Λεμεσό. Για να καταλάβει πόσο σοβαρή ήταν η “κουτσουκέλα” του.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE