ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρωινή ταλαιπωρία στους δρόμους συνεχίζεται και το απόγευμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρωινή ταλαιπωρία στους δρόμους συνεχίζεται και το απόγευμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η απίστευτη ταλαιπωρία και αγανάκτηση που επικράτησε στο κέντρο της Λευκωσίας εξαιτίας του κλεισίματος της οδού Ομήρου στο κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζεται και το απόγευμα όταν ο κόσμος σχολνά από την δουλειά του.

Από ότι φαίνεται από την φωτογραφία που παραθέτουμε πιο κάτω το πρόβλημα μεταφέρθηκε και στα προάστια της Λευκωσία. Πολλοί από ότι φαίνεται επέλεξαν να μην πάνε προς το κέντρο και να χρησιμοποιήσουν άλλες οδούς με αποτέλεσμα η κίνηση να μεταφερθεί σε δρόμους όπως η Λεωφόρος Σταυρού και η Ιωσήφ Χατζηιωσήφ (ο δρόμος που οδηγεί προς το Νέο ΓΣΠ). Φυσικά αξίζει να σημειωθεί ότι παρατηρείτε συνήθως κίνηση στους συγκεκριμένους δρόμους αλλά αυτή την στιγμή λόγο και του γεγονότος του κλεισίματος της οδού Ομήρου στο κέντρο οξύνθηκε. Διαβάστε επίσης: Εργασίες 8 ωρών στην οδό Ομήρου κλείνουν τον δρόμο για 2 μέρες - Δηλώσεις στο ThemaOnline από τους αρμοδίους Χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας ανάφεραν ότι στον συγκεκριμένο δρόμο ενώ χρειαζόσουν για το 1km που τον αποτελεί περίπου 10 λεπτά με αυξημένη κίνηση αυτή την στιγμή χρειάζεσαι περισσότερα από 20 λεπτά. Ταλαιπωρία επικρατεί και σε άλλους δρόμους της πρωτεύουσας και των υπόλοιπων δήμων που απαρτίζουν την Λευκωσία σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε. Φωτογραφίες από την πρωινή ταλαιπωρία των οδηγών:    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top