ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Γιώργος Λιλλήκας τώρα και σε εφαρμογή στα κινητά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Γιώργος Λιλλήκας τώρα και σε εφαρμογή στα κινητά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την χρήση της τεχνολογίας και των νέων μέσων επικοινωνίας θέλησε να αξιοποιήσει το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα, για να φτάσει πιο εύκολα και πιο απλά, κοντά στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι παραμένουν μακριά από την πολιτική.

Το βράδυ της Δευτέρας 16/10, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, εμφανίστηκε αρχικώς ζωντανά σε προτζεκτορα απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου που τον ανέμεναν σε γνωστό μαγαζί της Λευκωσίας. Μετά από μερικά λεπτά, ο ίδιος, εμφανίστηκε και δια της φυσικής του παρουσίας στον χώρο «αποκαλύπτοντας» στους δημοσιογράφους την νέα εφαρμογή για κινητά με την ονομασία «Λιλλήκας 24/7». Η εν λόγω εφαρμογή έχει ως στόχο να φέρει «το βουνό στον Μωάμεθ» μιας και ο «Μωάμεθ», δηλαδή οι πολίτες δεν πάνε στο «βουνό» της... πολιτικοποίησης. Σύμφωνα με τον κ. Λιλλήκα το application αυτό εφαρμόστηκε στο Brexit αλλά και στις Αμερικανικές εκλογές μέσω του Ντόναλντ Τραμπ. Πρόκειται για μια διαδραστική εφαρμογή όπου οι πολίτες μπορούν να θέτουν τα ερωτήματα τους, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους προς τον Γιώργο Λιλλήκα έχοντας αμφίδρομη επικοινωνία. Καταλυτικό ρόλο για την δημιουργία της πρωτοποριακής αυτής εφαρμογής είχε ο Ντίνος Παστός ειδικός σε θέματα διαδικτύου και ηλεκτρονικών υπολογιστών.   Ο τρόπος για να κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή είναι να γράψει Λιλλήκας, είτε μέσω του app store, είτε μέσω του google play.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top