ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος απήγαγε και έκλεψε 41χρονο - Τον απείλησε ότι θα τον κτυπούσε να δεν του έδινε αυτά που ζητούσε

ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος απήγαγε και έκλεψε 41χρονο -  Τον απείλησε ότι θα τον κτυπούσε να δεν του έδινε αυτά που ζητούσε

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, απαγωγής, κλοπής, απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή, εκβίασης και απειλής βιαιοπραγίας.

Σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν την Τετάρτη 25/10 στην επαρχία Λάρνακας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία 41χρονου, το πιο πάνω πρόσωπο, φέρεται να τον απείλησε και να του απέσπασε χρηματικό ποσό. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!