LIFESTYLE

Η σημείωση στο ανσανσέρ που δεν άντεξε να μην μοιραστεί με τους φίλους του ο Κύπριος ηθοποιός! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σημείωση στο ανσανσέρ που δεν άντεξε να μην μοιραστεί με τους φίλους του ο Κύπριος ηθοποιός! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προφανώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος μετά τον ψεκασμό, όμως ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να κοινοποιήσουν την επικινδυνότητα της κατάστασης είναι τουλάχιστον ιδιαίτερος...

Αν εσείς μπαίνατε στο ανσανσέρ της πολυκατοικίας σας και αντικρύζατε αυτό το σημείωμα τι θα κάνατε; Ο Μιχάλης Σοφοκλέους έβγαλε μια φωτογραφία και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, μέσω του instastories του. Το σημείωμα έγραφε: "Αγαπητοί γείτονες σήμερα έγινε ψεκασμός για μυρμήγκια και κατσαρίδες. Παρακαλώ όπως αποφύγετε να πετάτε στην τουαλέτα μωρομάντηλα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βουλώσει τις σωλήνες αποχέτευσης. Υπάρχει κίνδυνος να πνιγούμε στο σκατό" Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha Κύπρου "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" με το χιούμορ που τον διακρίνει το ανέβασε στο instagram με το ανάλογο ύφος. Δείτε την σχετική φωτογραφία από το ανσανσέρ με την ανακοίνωση για τον ψεκασμό:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top