ΠΑΡΑ-THEMA

Εξέλιξη με Κρίστιανσεν!

Εξέλιξη με Κρίστιανσεν!

Όλα έδειχναν καλά και ωραία για τον Ισπανό προπονητή της Leeds που κατάφερε να κάνει ένα εντυπωσιακό σερί στην αρχή της χρονιάς με την ιστορική Αγγλική ομάδα να καταγράφει στις πρώτες 7 αγωνιστικές 5 νίκες και 2 ισοπαλίες ούσα αήττητη και στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας τις τελευταίες αγωνιστικές παραπαίει.

  Ο Τόμας Κρίστιανσεν, πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στον σύλλογο, με την μουρμούρα να έχει ξεκινήσει ήδη και όσο οι ήττες συνεχίζονται αυξάνεται με γοργό ρυθμό. Νέο στραβοπάτημα της Leeds την Τρίτη 31/10 αφού έχασε 1-2 από την Derby και οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν ότι κάτι πρέπει να γίνει. Θεώρησαν μάλιστα, σύμφωνα και με δημοσιεύματα στην Αγγλία, πως ο κύριος Κρίστιανσεν υστερεί στο αμυντικό κομμάτι για αυτό και προσέλαβαν νέο προπονητή στο πλευρό του Ισπανού κόουτς. Πρόκειται για τον Gianni Vio, πρώην προπονητή στην ομάδα της Μίλαν που θα αναλάβει την αμυντική προπόνηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα την αμυντική λειτουργία στα στημένα, αφού φαίνεται πως εκεί «πονά» η ομάδα. Η Leeds βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση» αναφέρει το δημοσίευμα και αν δεν καταφέρει ο Κρίστιανσεν να την επαναφέρει στις νίκες δεν αποκλείεται να ληφθούν και άλλα μέτρα χωρίς να αποκλείεται και η απομάκρυνσή του. Να θυμίσουμε πως η Leeds από τις 12 Σεπτεμβρίου καταγράφει αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία με 6 ήττες και μόλις 2 νίκες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top