ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αθωώθηκε ο Στ. Καλλής για την υπόθεση με τα 95 κ. κοκαΐνης – Α. Δημητρίου: «Το τελευταίο κάστρο στην Κύπρο είναι η δικαιοσύνη…»

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αθωώθηκε ο Στ. Καλλής για την υπόθεση με τα 95 κ. κοκαΐνης – Α. Δημητρίου: «Το τελευταίο κάστρο στην Κύπρο είναι η δικαιοσύνη…»

Μια αθώωση και μια καταδίκη για την γνωστή υπόθεση με τα 95 κιλά κοκαΐνης...

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Καλλής που ήταν υπόδικος από τον Μάρτιο του 2015, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών, αθωώθηκε από το δικαστήριο. Ο έτερος κατηγορούμενος καταδικάστηκε και η ποινή του θα ανακοινωθεί σε δικάσιμο που ορίστηκε για κατοπινό στάδιο. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 24 Μαρτίου του 2015 στην περιοχή του εναερίου στην Λεμεσό και είχαν συλληφθεί οι δυο προαναφερθέντες για κατηγορίες κατοχής και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης (95 κιλά). Έκτοτε κρατούνταν ως υπόδικοι. Το δικαστήριο μετά από πολύμηνη διαδικασία που διήρκεσε περίπου 1,5 χρόνο, χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν 60 με 70 δικάσιμοι, έκρινε πως ο Στέλιος Καλλής ήταν αθώος, ενώ καταδίκασε τον άλλο κατηγορούμενο. Ο δικηγόρος του αθωωθέντα, Αντώνης Δημητρίου, σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, έκανε λόγο για δικαίωση του πελάτη του, ενώ ανέφερε στο ThemaOnline ότι «το τελευταίο κάστρο που υπάρχει την Κύπρο είναι η δικαιοσύνη και ευτυχώς για την κοινωνία μας είναι απόρθητο». Τον αθωωθέντα Στ. Καλλή εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αντώνης Δημητρίου, μαζί με τις Αλεξάνδρου, Χριστοφή και Καραμανή (δικηγορικά γραφεία "Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ"), ενώ τον έταιρο κατηγορούμενο εκπροσωπούσε άλλο δικηγορικό γραφείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE