ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν άρεσε στο ΑΚΕΛ η δημοσκόπηση του Sigma – Άλλα τα ευρήματα στην δικιά της έρευνα - «Έκπληξη» ο τέταρτος

Δεν άρεσε στο ΑΚΕΛ η δημοσκόπηση του Sigma – Άλλα τα ευρήματα στην δικιά της έρευνα - «Έκπληξη» ο τέταρτος

Δεν έπεισε το ΑΚΕΛ και το επιτελείο Μαλά η δημοσκόπηση της εταιρίας Prime, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης 7/11, από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma.

Παρακολουθώντας τις τοποθετήσεις της εκπροσώπου Τύπου του επιτελείου Μαλά, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, το βράδυ της Τρίτης, εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί την δυσπιστία απέναντι στα ευρήματα της έρευνας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ Νικόλα-Μαλά, ξεκάθαρο φαβορί ο Αναστασιάδης – VIDEO&ΠΙΝΑΚΕΣ Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, στον 1ο Γύρο των Προεδρικών Εκλογών ο Σταύρος Μαλάς καταγράφει ποσοστό 17,7% μένοντας εκτός δευτέρου γύρου, αφού Νικόλας Παπαδόπουλος και Νίκος Αναστασιάδης καταγράφουν ποσοστά 24% και 32,9% αντίστοιχα. Παρόμοια στάση, δηλαδή της ήπιας αμφισβήτησης γενικότερα των δημοσκοπήσεων ή του τρόπου με τον οποίο διεξάγονται εξέφρασε κι ο επιτελάρχης του Σταύρου Μαλά, Χρήστος Μέσης, την Τετάρτη 8/11 το πρωί, επίσης στο sigma. Την ίδια ώρα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», σημειώνει ότι σε ΑΚΕΛ και επιτελείο Μαλά τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς κατέχουν δημοσκόπηση της ελληνικής εταιρίας GPO η οποία παρουσιάζει τον εκλεκτό της Αριστεράς να κλείνει την ψαλίδα από τον Νικόλα Παπαδόπουλο και να τον συναγωνίζεται στα ίσα. Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση με δείγμα 1000 ατόμων και με περίοδο  διεξαγωγής την 27η Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου δείχνει την διαφορά να βρίσκεται στο 0,5%. Ο Νίκος Αναστασιάδης λαμβάνει ποσοστό 35%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 23%, 22,5%  ο Σταύρος Μαλάς ενώ τέταρτος στην σειρά εμφανίζεται ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ και όχι ο Γιώργος Λιλλήκας ο οποίος υποχωρεί στην πέμπτη θέση κάτι που πρώτη φορά εμφανίζεται σε δημοσκόπηση. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO, ο Χρίστου λαμβάνει 2,4% και ο Γιώργος Λιλλήκας 2,3%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top