Mήνυμα του θρύλου για επιστροφή του στην Αργεντινή (photo)

Mήνυμα του θρύλου για επιστροφή του στην Αργεντινή (photo)

Στα… ξαφνικά, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξέφρασε μέσω social media τις σκέψεις και την επιθυμία του για επιστροφή στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, τονίζοντας πως ο Σαμπάολι πρέπει να φύγει!

Ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, εφτά χρόνια μετά το φινάλε της θητείας του (2008-2010) στην τεχνική ηγεσία της «αλμπισελέστε», σκέφτεται πως θα ήθελε να καθοδηγήσει εκείνος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Μουντιάλ του 2018, αφού θεωρεί ότι… είναι ο καταλληλότερος απ’ όλους!

Με φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, παρέθεσε το ποσοστό νικών των ομοσπονδιακών τεχνικών της Αργεντινής και το δικό του έβγαινε στο 75%, με αποτέλεσμα να γράψει: «Ποιος έχει κερδίσει περισσότερα ματς; Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Είμαι έξαλλος διότι το πρεστίζ μας έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα, όμως δεν είναι ευθύνη των παικτών αυτό. Θέλω να επιστρέψω»!

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE