ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καίγονται» για βαθμούς στην τελευταία «στροφή»!

«Καίγονται» για βαθμούς στην τελευταία «στροφή»!

Στο Τσίρειο στάδιο θα κοντραριστούν δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ερμή. Οι δύο ομάδες προέρχονται από απώλειες βαθμών, και το τρίποντο αποτελεί η προτεραιότητα τους.

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» έχουν ως στόχο να επικρατήσουν για δεύτερη φορά στο «μαραθώνιο». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστόπουλος σκέφτεται να ξεκινήσει τον πολύπειρο Μαραγκουδάκη στην αρχική ενδεκάδα, παράλληλα με τον Νικολίτσα που ήρθε στην Κύπρο με βαρύ βιογραφικό.

Η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι και στα άκρα της άμυνας οι Μουλόπουλος, Ευσταθίου. Στα σέντερ μπακ θα είναι οι Τρομπάροφ, Λεονάρντο και ο Χριστοφόρου πιο μπροστά. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Φράγκος – Παναγή ενώ στην επίθεση οι Αλέξε, Νικολίτσα, Γιούσεφ ή Μαραγκουδάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ισοπαλία απουσιάζει από το 2015, ενώ τον Μάιο του 2017 οι Λεμεσιανοί επικράτησαν με 2-0. Στην αντίπερα όχθη, ο Ερμής έρχεται από τρία άτυχα αποτελέσματα, ωστόσο, η «εικόνα» απέναντι στην Ανόρθωση αφήνει ελπίδες στο σύνολο της Αραδίππου. Ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Γουίκς που αποχώρησε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και στον τραυματία Γεωργιάδη. Στα θετικά μπαίνουν οι επιστροφές των Ψάλτη – Πατσένκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top