Κόβεται στο Star Academy; Ποια η απόφαση του καναλιού;

Κόβεται στο Star Academy; Ποια η απόφαση του καναλιού;

Τι ανακοίνωσε η παραγωγή στους τεχνικούς;

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται στο Εpsilon λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης του “Star Academy”. Ήδη άρχισαν τα όργανα στην παραγωγή και η Χρύσα Ρώπα δεν είναι ο μόνος λόγος. 

Σύμφωνα με το tv-24.gr την Τρίτη, 28/3, η παραγωγή κάλεσε τους τεχνικούς για να τους ανακοινώσει ότι σήμερα είναι η τελευταία τους μέρα στο Κορωπί όπου βρίσκεται το “σπίτι” της Μουσικής Ακαδημίας κι από την Πέμπτη θα δουλεύει μόνο προσωπικό ασφαλείας πράγμα που σημαίνει ότι μειώνεται στο ελάχιστο το προσωπικό των τεχνικών λόγω περικοπών, με προοπτική να κοπούν εντελώς τα καθημερινά επεισόδια αν τα ποσοστά παραμείνουν τόσο χαμηλά -όπως την Τρίτη, 28/3, που έκανε 1,3 στο σύνολο και στο νεανικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή τελειώνει ο μήνας και άρα θα πρέπει λογικά να πέσουν οι πρώτοι μισθοί, κάτι φυσικά που δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE