ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής και φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ καταδικάζει απερίφραστα το πανό των «πορτοκαλί» - «Φασιστοειδή και ανιστόρητα παράσιτα»

Βουλευτής και φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ καταδικάζει απερίφραστα το πανό των «πορτοκαλί» - «Φασιστοειδή και ανιστόρητα παράσιτα»

Στην έντονη καταδίκη του πανό που ανήρτησαν οι «πορτοκαλί» για το Πολυτεχνείο, στον αγώνα με την Ομόνοια προχώρησε βουλευτής της ΕΔΕΚ και φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος για τον Κωστή Ευσταθίου ο οποίος προχώρησε σε μια καυστική ανάρητηση κατά της συγκεκριμένης μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζοντας τους ανάμεσα σε άλλα φασιστοειδή και ανιστόρητα παράσιτα. Η ανακοίνωση του: Ως φίλαθλος και οπαδός του ΑΠΟΕΛ καταδικάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου το αισχρό και προσβλητικό πανό που ανήρτησαν τα ελάχιστα σε αριθμό φασιστοειδή και ανιστόρητα παράσιτα που συστηματικά εξακολουθούν να προσβάλλουν τον ΑΠΟΕΛ, την ιστορία και τον κόσμο του. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα των Ελλήνων Κυπρίων της Λευκωσίας γι αυτό και δεν έχει ούτε μπορεί να έχει καμιά σχέση με τους υβριστές των αγώνων του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία. Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτική να μείνουν μακριά από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανήκει σε όλους και δεν αποτελεί κτήμα κανενός. Το «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» δεν είναι απλά σύνθημα αλλά συνειδητή επιλογή! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολιάστηκε στην ΕΡΤ το πανό αλληλεγγύης από την Θύρα 9 – «Του ΑΠΟΕΛ ήταν απαράδεχτο» -VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top