ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας: «Εκσυγχρονισμός με ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών από το δημόσιο»

Λιλλήκας: «Εκσυγχρονισμός με ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών από το δημόσιο»

Στο επαρχιακό γραφείο Κτηματολογίου και Χωρομετρίας στη Λεμεσό βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 22/10 ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας.

Ο κ. Λιλλήκας βρέθηκε στα γραφεία του Κτηματολογίου στη Λεμεσό, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, όπου αφού ενημερώθηκε για τα ζητήματα που το απασχολούν το τμήμα, κατέθεσε τόσο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στο προσωπικό τις προτάσεις του. Κύριος άξονας των προτάσεων του, ο εκσυγχρονισμός του τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, με σκοπό η δημόσια υπηρεσία να ξεφύγει από τον απαρχαιωμένο τρόπο λειτουργίας της που την δεσμεύει από την εποχή ιδρύσεως της Δημοκρατίας. Αιχμή του δόρατος, στις προτάσεις του υποψήφιου Προέδρου, η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών, και των εταιριών που εδρεύουν στο νησί μας. Ο κ. Λιλλήκας, σημείωσε την ανάγκη για ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων για τους πολίτες αλλά και για τις εταιρίες που βρίσκονται στο νησί μας, αφού το Κτηματολόγιο εμπλέκεται σε ένα νευραλγικό τομέα της οικονομίας , όπως είναι η ανάπτυξη γης. Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top