ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του θετού του πατέρα πέρασε 8χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του θετού του πατέρα πέρασε 8χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένας Τούρκος υπήκοος που διαμένει στα κατεχόμενα φέρεται να υπέβαλλε σε μαρτύρια τον θεό του γιό με την δικαιολογία ότι του αντιμιλούσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής “Χαλκίν Σεσί” την Παρασκευή 24/11, ο άνδρας που διαμείνει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο χρησιμοποιούσε βία και υπέβαλε το μικρό αγόρι σε μαρτύριο με τη δικαιολογία ότι του αντιμιλούσε. Ο 8χρονος, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δόθηκε στη γιαγιά του από τη μεριά της μητέρας του. Το γεγονός, έγινε γνωστό στις 18 Νοεμβρίου, μετά από ενημέρωση της ψευδοαστυνομίας, από το σχολείο του 8χρονου. Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα, ο θετός πατέρας φαίνεται σύμφωνα με τα όσα είπε ο 8χρονος να του προκαλούσε εγκαύματα στα πόδια ως τιμωρία. Το ψευδοδικαστήριο της κατεχόμενης Αμμόχωστου ανέφερε την Πέμπτη 23/11, ότι έχει μπροστά του μια πολύ σοβαρή υπόθεση, με κατηγορίες που μπορούν να επιφέρουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 χρόνια. Ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, αφού είναι πιθανό να διαφύγει στην Τουρκία. Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ- kibrispostasi.com - kibrisgazetesi.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top