«Έκοψε τα φτερά» στην φωνάρα από την Κύπρο ο Ρουβάς: «Δεν ήσουνα εσύ αυτό που άκουγα σήμερα» - VIDEO

«Έκοψε τα φτερά» στην φωνάρα από την Κύπρο ο Ρουβάς: «Δεν ήσουνα εσύ αυτό που άκουγα σήμερα» - VIDEO

Σαν τίγρης εμφανίστηκε πάνω στην σκηνή του Voice η 29χρονη από την Ορμήδεια, ντυμένη με λεοπάρ και ερμηνεύοντας ένα πολύ δυνατό κομμάτι.

Η Δέσποινα Αντρέου επέλεξε να τραγουδήσει το "Δεν θέλω να μου μιλάς" στο 3ο knockout του VOICE. 

Όταν ο coach της, Σάκης Ρουβάς, πήρε το λόγο και άρχισε να μιλά έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη της Κύπριας, αφού όλα όσα άκουσε την στενοχώρησαν. 

Όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς: "Από όλες τις φωνές που έχεις τραγουδήσει αυτή ήταν η πιο αδύναμή σου! Δεν σου πήγαινε καθόλου αυτό το τραγούδι....Δεν ήσουνα εσύ αυτό που άκουγα σήμερα"

Η ερμηνεία της Δέσποινας:

 

Η σκληρή κριτική του Ρουβά:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE