Τραγωδία στη Λαμία μετά από τροχαίο – Νεκροί και οι δυο οδηγοί – 27χρονος στρατιωτικός το ένα θύμα

Τραγωδία στη Λαμία μετά από τροχαίο – Νεκροί και οι δυο οδηγοί – 27χρονος στρατιωτικός το ένα θύμα

Άλλη μια τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία, όταν μηχανή στην οποία επέβαινε ένας 27χρονος στρατιωτικός, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 15/12 , κοντά στο κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του «Ριζάκου».

Οι πληροφορίες ο δικυκλιστής κατευθυνόταν από τη Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την εταιρεία «Ριζάκος» στο 1ο χλμ Λαμίας Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. Και οι δύο σκοτώθηκαν επί τόπου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα συμβολική στιγμή για τις σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE