Με υψηλή παρουσία Κούμα, Υπουργού και αυτή που… έκλεψε την παράσταση (pics)

Με υψηλή παρουσία Κούμα, Υπουργού και αυτή που… έκλεψε την παράσταση (pics)

Το βράδυ της Παρασκευής (15-12) πραγματοποιήθηκε το Gala Dinner του Ακρίτα Χλώρακας.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Με επιτυχία στέφθηκε και το τέταρτο GALA DINNER της ομάδας μας .

Παρόντες ο υπουργός Γεωργίας κος Νίκος Κουγιαλης ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ κος Γιώργος Κουμας και Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κος Ανθουλλης Μυλωνάς. Την παράσταση έκλεψε η τραγουδιστρια ΑΝΝΑ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ .

Το αποψινό μας GALA έγινε βέβαια στην σκιά της αδικοχαμένης μητέρας του πρώην ποδοσφαιριστή μας Χριστόφορου Δημητρίου που η κηδεία της έγινε σήμερα στα Μαντριά.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟ ΚΥΡΙΑ ΔΏΡΑ.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και σε αυτήν την εκδήλωση του σωματείου μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE