ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ 70χρονου: «Χάσαμε ένα πολύ καλό άνθρωπο»- Έμεινε για ώρες αβοήθητος ο Αντρέας Κυριάκου-VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ 70χρονου: «Χάσαμε ένα πολύ καλό άνθρωπο»- Έμεινε για ώρες αβοήθητος ο Αντρέας Κυριάκου-VIDEO

Υπό 8ημερη κράτηση η 27χρονη αλλοδαπή που φαίνεται να προκάλεσε το θάνατο του 70χρονου Αντρέα Κυριάκου.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε για ώρες αβοήθητος στο έδαφος με την 27χρονη από την Σρι Λάνκα να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και να μην του παρέχει άμεσα την απαραίτητη βοήθεια.

Αυτά διαφάνηκαν και από την εξέταση του κλειστού κυκλώματος του οίκου ευγηρίας,  αφού ο Αντρέας Κυριάκου σωριάστηκε στο έδαφος γύρω στις 00:30 και μέχρι τις 05:20 τα ξημερώματα η 27χρονη δεν ενημέρωσε κανένα.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε στον Alpha Κύπρου η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου η οποία ανέφερε: «Χάσαμε δυστυχώς ένα πολύ καλό άνθρωπο, αξιαγάπητο, τον αγαπούσαμε όλο το προσωπικό και στεναχωρηθήκαμε όταν μάθαμε ότι απεβίωσε ο κύριος Αντρέας».

Εξέφρασε παράλληλα και το παράπονο για την αντιμετώπιση που έτυχε η διεύθυνση του γηροκομείου καθώς κάποιοι τους αποκάλεσαν δολοφόνους ενώ με όλα αυτά που λέγονται γίνεται μεγάλο κακό στο ίδρυμα.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE