ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ψήνεται»… του Σταφυλίδη

«Ψήνεται»… του Σταφυλίδη

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ αποτελεί την άμεση προτεραιότητα για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο και ήδη γίνονται όλες οι σχετικές ενέργειες για να έρθει στην Τούμπα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα.

Η «Μ» και το metrosport.gr είχαν αποκαλύψει πριν από αρκετές ημέρες, πως στο «κάδρο» της ΠΑΕ και του Ιβάν Σαββίδη για τη συγκεκριμένη θέση, έχει μπει για τα καλά ο Κώστας Σταφυλίδης. Είχαμε φροντίσει να σας ενημερώσουμε για όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και τις δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν για την επιστροφή του Ελληνα διεθνή στην Τούμπα. Σήμερα, δίνουμε συνέχεια στο ρεπορτάζ παραθέτοντας και άλλα στοιχεία. Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας των επιτελών του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη με τον Ελληνα διεθνή. «Ψήνεται» του Σταφυλίδη καθώς και ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου και νυν της Αουγκσμπουργκ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του, εφόσον συντρέξουν όλες οι προϋποθέσεις. Ο Σταφυλίδης δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της γερμανικής ομάδας από την αρχή της σεζόν, κάτι που τον ενοχλεί καθώς θέλει να είναι βασικός και να συνεισφέρει. Στον ΠΑΟΚ εφόσον έρθει θα είναι σίγουρα βασικός ενώ μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της ομάδας και του Πρωταθλήματος καθώς γνωρίζει το περιβάλλον. Προσθέστε πως συν τοις άλλοις διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με βασικούς παίκτες του Δικεφάλου, με τους οποίους έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Ένα ακόμη στοιχείο το οποίο πρέπει να αναφέρουμε, είναι πως ο Σταφυλίδης δεν έχει αφήσει τον χειρισμό του θέματός του στους εκπροσώπους του, με τους οποίους μάλιστα όπως διέρρευσε από το στενό του περιβάλλον διαφώνησε για ορισμένα θέματα πρόσφατα. Αυτό πρακτικά δεν σημαίνει κάτι, αλλά δείχνει πως ο ίδιος ο παίκτης θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των επαφών, εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το βασικό είναι πως βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει το θέμα και από την διοίκηση της Αουγκσμπουργκ με την οποία έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Σε πρώτη φάση, συζητείται η προοπτική δανεισμού του έως το καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουν οι Γερμανοί. Ο ΠΑΟΚ άνετα μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι (εφόσον πουν το ναι οι διοικητικοί εκπρόσωποι της Αουγκσμπουργκ) και παράλληλα μπορεί να τεθεί και το θέμα της αγοράς του από το καλοκαίρι και έπειτα. Όλα αυτά τα στοιχεία, συνθέτουν το θέμα Σταφυλίδη.

Επίσης οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν και άλλες επιλογές για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, τις οποίες διατηρούν ανοιχτές καθώς έχουν γίνει επαφές και με άλλους παίκτες οι οποίοι ενδιαφέρουν τον Δικέφαλο και μία από αυτές θα προχωρήσει, εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση Σταφυλίδη.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές και για την απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού. Όπως είχαμε αναφέρει, υπάρχει συγκεκριμένος στόπερ στο στόχαστρο με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις και αυτή την στιγμή αποτελεί μία βασική επιλογή. Θα πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή και με την ομάδα του.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top