Στο τραπέζι με Φαμπρίτσιο… Πιο κοντά ο Βύντρα…

Στο τραπέζι με Φαμπρίτσιο… Πιο κοντά ο Βύντρα…

Πάνε μερικές εβδομάδες που βγήκε προς τα έξω ότι ο Φαμπρίτσιο, ενδεχομένως να αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Όλα αυτά τα άκουσε κι ο ίδιος. Με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ξεκίνησαν οι συζητήσεις, με αντικείμενο την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του. Προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αποζημίωση, πριν υπογράψει το χαρτί διαζυγίου. 

Σε σχέση με τους Βύντρα και Τουρέ, όπως γράψαμε και χθες, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να επανεγγραφεί ο Ελλαδίτης αμυντικός. Μέχρι αύριο θα γνωστοποιηθεί η απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ. 

Υποτροπή υπέστη στο παλιό του τραύμα ο Κανού, όπως έδειξαν ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Βέλγιο. Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο ο Εκίθα, ελπίζουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκινήσει να κλοτσά μπάλα ο Ισπανός σέντερ μπακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE