Ηχούν «σειρήνες» για τον Γκαβρίλα του Εθνικού, από την ομάδα του πρώην παίκτη της Ομόνοιας!

Ηχούν «σειρήνες» για τον Γκαβρίλα του Εθνικού, από την ομάδα του πρώην παίκτη της Ομόνοιας!

Ο Μπόγνταν Γκαβρίλα του Εθνικού Άχνας, έχει κοντά στις 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα που δεν εξελίσσεται και τόσο ευχάριστα για την ομάδα. Ο Ρουμάνος φαίνεται πως έχει «τραβήξει» τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.

Η CSM Politehnica Iași της πατρίδας του χρειάζεται ενίσχυση και βλέπει προς Κύπρο μεριά, και τον πρώην μέσο της Δυναμό Βουκουρεστίου. Στον σύλλογο που βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Ρουμανίας, βλέπουν Ευρώπη, και οι μεταγραφές αποτελούν προτεραιότητα.

Ο Φλάβιους Στόικαν κοουτσάρει εξαιρετικά την Copou και βλέπει τον Πλατινί να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ με έξι τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Ο Πλατινί την σεζόν 2013-2014 είχε «γεμάτη» χρονιά με την Ομόνοια, ωστόσο, δεν παρέμεινε στο νησί μας.

Για τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, θα παρθούν αποφάσεις στις 7 του Γενάρη όπου θα πέσουν ξανά στο «τραπέζι» οι μεταγραφικές κινήσεις των Ρουμάνων, η διοίκηση αναμένεται να κάνει τα πάντα για τον πείσει να γυρίσει, δελεάζοντας τον, με καλή πρόταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht