Συνέντευξη… χείμαρρος από τον «Τσολιά» της Ελληνοφρένειας – Τα υπονοούμενα για τα νούμερα τηλεθέασης

Συνέντευξη… χείμαρρος από τον «Τσολιά» της Ελληνοφρένειας – Τα υπονοούμενα για τα νούμερα τηλεθέασης

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ή αλλιώς ο «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας, μίλησε στο περιοδικό Down Town, και όπως ήταν αναμενωμενο, μίλησε και για το κόψιμο της σατιρικής εκπομπής.

Η αλήθεια, είναι ότι η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ήταν χείμαρρος, και τα υπονοούμενα για τον Βερύκιο, έδιναν και έπαιρναν, όπως επίσης και τα υπονοούμενα για τα νούμερα τηλεθέασης άλλων εκπομπών του Alpha.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη στο περιοδικό στο LifeNewsCy πατώντας εδώ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE