Η πρώτη φωτογραφία της Κύπριας τραγουδίστρια με το μωρό της!

Η πρώτη φωτογραφία της Κύπριας τραγουδίστρια με το μωρό της!

Το 2017 της χάρισε το πιο όμορφο δώρο, το πρώτο της μωράκι. Ο λόγος για τηνσυμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου.

Η όμορφη μαμά σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες του μωρού της στα social media αλλά αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση.

Το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα Πρωτοχρονιάς «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που κρατά το μωράκι της αγκαλιά.

 «Ο Άγιος Βασίλης να σας χαρίσει ευτυχία. Καλή μας χρονιά», έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

 Δείτε την

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE