Σε κώμα άνδρας που άνοιξε σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του

Σε κώμα άνδρας που άνοιξε σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας Δανός μετά την τραγική απόπειρα να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

 

Ο άνδρας είχε την ιδέα να βάλει το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του με αποτέλεσμα λόγω της πίεσης που άσκησε το μπουκάλι να σπάσει. Ένα από τα κομμάτια έκοψε μια αρτηρία στο πόδι του προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κοπεγχάγης, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας, χωρίς όμως τα νέα από την κατάσταση της υγείας του να είναι καλά.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί κατέστησαν αναγκαίο να μπει σε τεχνητό κώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί κατά καιρούς προειδοποιούν για τραυματισμούς από σαμπάνιες έχοντας βέβαια περισσότερο στο νου τους περισσότερο τους εκτοξευμένους φελλούς και λιγότερο το ενδεχόμενο τραυματισμού από σπασμένα γυαλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE