ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη 25χρονης οδηγού – Έσκισε το εξώδικο της

ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη 25χρονης οδηγού  – Έσκισε το εξώδικο της

Τα έκανε όλα η 25χρονη, και στο τέλος τέθηκε υπό κράτηση για αυτόφωρο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου 6/1, μέλη της ομάδας «Ζ» στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο, 25χρονη οδηγό.

Οι αστυνομικοί κατήγγειλαν την νεαρή για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, με την ίδια να ειρωνεύεται τα μέλη του σώματος.

Στην συνέχεια, η 25χρονη, εκκίνησε το όχημά της για να φύγει από το σημείο, ωστόσο στη συνέχεια σταμάτησε και κατέβηκε από αυτό, και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, ενώ έσκισε και πέταξε το εξώδικο της.

Οι αστυνομικοί, αμέσως προσπάθησαν να την συλλάβουν, με την 25χρονη να αντιστέκεται, σπρώχνοντας και απειλώντας εκ νέου τους αστυνομικούς.

Τελικά όμως, η 25χρονη, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.