Ένταση και τσακωμοί πίσω από τις κάμερες της σειράς ‘Tατουάζ’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένταση και τσακωμοί πίσω από τις κάμερες της σειράς ‘Tατουάζ’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βγήκαν τα μαχαίρια στη δημοφιλή σειρά του Alpha, που επιστρέφει στις 15 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια και νέα σύνθεση στην ομάδα παραγωγής.

Το πρόβλημα αφορά στο σκηνοθετικό πηδάλιο του «Τατουάζ», που κρατούσαν κατά το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο επί χρόνια συνεργάτης του, Στάμος Τσάμης.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE