ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χαμός στις Πρώτες Βοήθειες - Εμφανές τραύμα στο κεφάλι

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χαμός στις Πρώτες Βοήθειες - Εμφανές τραύμα στο κεφάλι

«Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν στις Πρώτες Βοήθειες από τις 10 το πρωί», ανέφερε πολίτης στο ThemaOnline.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο πολίτης που επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας γύρω στις 18:00 της Δευτέρας 8/1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει ανθρώπους που περιμένουν από τις 10 το πρωί, μας λένε ότι όλα τα κρεβάτια είναι γεμάτα και δεν υπάρχουν γιατροί».

Ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, συμπλήρωσε αναφέροντας ότι απέναντι του, τη στιγμή που μας μιλούσε, υπήρχε άτομο με δεμένο κεφάλι και εμφανές τραύμα, σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά περίμενε για εξέταση για ώρα.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας στις 18:20 με αρμόδιο λειτουργό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πολίτες που περιμένουν από το πρωί στην αίθουσα αναμονής του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Όπως μας εξήγησε η λειτουργός, υπάρχουν πολλά περιστατικά και κάθε περιστατικό αξιολογείται και μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τη σοβαρότητα του.

«Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε όλους τους ασθενείς αμέσως», συμπλήρωσε η λειτουργός, που επιβεβαίωσε την εξήγηση που μας μετέφερε ο πολίτης, δηλαδή ότι έχουν γεμίσει οι κλίνες στο Τμήμα.

Πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ναι μεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αυξημένη προσέλευση ασθενών, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Έτσι όσα περιστατικά μπορούν να περιμένουν και δεν είναι επείγον, καλό θα ήταν να μην επισκέπτονται το συγκεκριμένο Τμήμα, αφού όπως αναφέρει και το όνομα του είναι “Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών”.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top