ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίσως να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο ο Τσουκαλάς

Ίσως να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο ο Τσουκαλάς

Ο Σταύρος Τσουκαλάς επιθυμεί να αγωνίζεται και από τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει στον Αστέρα Τρίπολης, ο ίδιος κοιτάζει να βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη».

Ήδη, διάφορα ρεπορτάζ στην Ελλάδα κάνουν λόγο πως ο παίκτης κοιτάζει στο εξωτερικό, ενώ δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr αναφέρει πως δεν αποκλείεται να συνεχίσει σε Κυπριακή ομάδα. Άλλωστε είναι κάτι που μας επεσήμανε και ο ίδιος στην συνέντευξη που μας έδωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μα και σίγουρα η προοπτική της Κύπρου τον ενδιαφέρει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Παρόλο που έχει ακόμη συμβόλαιο (και μάλιστα πλούσιο) με τον Αστέρα, ο Σταύρος Τσουκαλάς, θέλει να παίζει. Αυτό το έχει μεταφέρει στη διοίκηση, η οποία αν και επένδυσε πάνω του πακτωλό χρημάτων, αναμένεται να μην του χαλάσει χατήρι και να λύσει το συμβόλαιό του. Ετσι, οι δυο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους και το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα ή της Τουρκίας ή της Κύπρου, όπου υπάρχουν ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον γι αυτόν και το καλοκαίρι.

Η αγωνιστική άνοδος του Ιγκλέσιας κι η παρουσία του Μουνάφο έχουν κερδίσει τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος δύσκολα προβαίνει σε αλλαγές. Ο 29χρονος μέσος, φέτος μετρά 11 συμμετοχές και μόλις 597′ μιας και έχει παίξει μόλις σε 5 ματς για 90′ (Ξάνθη, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ολυμπιακός για Κύπελλο και Ατρόμητος για το Κύπελλο)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top