ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερή μπάζα» για διαρρήκτες στη Μουτταγιάκα – «Άδειασαν» σπίτι 42χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερή μπάζα» για διαρρήκτες στη Μουτταγιάκα – «Άδειασαν» σπίτι 42χρονης

Διάρρηξη στην οικία της στη Μουτταγιάκα κατήγγειλε 42χρονη από την Λευκορωσία η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι πέτυχαν είσοδο στο σπίτι της και έκλεψαν από χρηματοκιβώτιο το όποιο βρισκόταν στο ερμάρι του υπνοδωματίου της, χρυσαφικά άξιας 100 χιλιάδων ευρώ, ένα ρολόι μάρκας 15 χιλιάδων ευρώ, το χρηματικό ποσό των 4,500 χιλιάδων ευρώ καθώς και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην οικία όπου διενήργησαν εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται δυο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, να εισέρχονται στο σπίτι από την αλουμινένια μπαλκονόπορτα του σαλονιού στον δεύτερο όροφο.

Η διάρρηξη φαίνεται να έγινε μεταξύ των ωρών 20:48 με 20:58 όταν η 42χρονη βγήκε από το σπίτι χωρίς να ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE