Survivor 2: Τα κλάματα της Λαουρας – ‘Πού θα πάω μόνη μου τώρα εγώ’; VIDEO

Survivor 2: Τα κλάματα της Λαουρας – ‘Πού θα πάω μόνη μου τώρα εγώ’; VIDEO

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο καθώς θα είναι ένας από τους Διασήμους του survivor 2.

 Ο πρωταθλητής του ταε κβο ντο πήγε στο αεροδρόμιο με τη σύντροφό του, Λάουρα Νάργιες. Η παρουσιάστρια είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δυσκολεύτηκε να τον αποχωριστεί.

Με δάκρυα στα μάτια δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της λέγοντάς του: «Πού θα πάω μόνη μου τώρα εγώ;». Εκείνος προσπαθώντας να την κάνει να χαμογελάσει της έλεγε να μπει στη βαλίτσα να την πάρει μαζί του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.