ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τον τίτλο «η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen» σχολιάζει στην ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

Μάλιστα, αναφέρει ότι οι δύο υποψήφιοι που προκρίθηκαν, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, είναι «υποστηρικτές της Ενωμένης Κύπρου», ενώ εξηγεί ότι το ποσοστό του «Μετώπου της Λύσης» είναι 65%.

Το σχόλιο της «Yeniduzen» είναι ξεκάθαρο. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι και κυρίως ο Νικόλας Παπαδόπουλος θεωρείται από την εφημερίδα εναντίον της λύσης και επικρατεί ανακούφιση για τους δυο εναπομείναντες υποψήφιους.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE