ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρα όλων των άλλων, Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ ζήτησαν και κάτι από τον κόσμο (video)

Πέρα όλων των άλλων, Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ ζήτησαν και κάτι από τον κόσμο (video)

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Μοϊσόφ, για το προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

«25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας στο AEK ARENA (Σάββατο 17/2 16:00) . O προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Daniel Mojsov έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στην έδρα μας, επιβάλλεται να κερδίσουμε τον αγώνα. Έιναι καθήκον μας να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, ειδικά μετά από ένα μειονέκτημα που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, χρειαζόμαστε αυτούς τους τρείς βαθμούς και πρέπει να τους πάρουμε.

Απομένουν έξι αγώνες στην έδρα μας, ένας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πέντε για του αγώνες play-off, όπως λέμε πάντα χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας ειδικότερα τώρα και τους ζητάμε να έρθουν μαζικά στο γήπεδο. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου μας και με την βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και πρέπει να το κάνουμε από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

 

«Είναι το τελευταίο έντος έδρας παιχνίδι στην έδρα μας, στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να πάρουμε τους 3 βαθμούς στην έδρα μας. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν στον αγώνα τώρα σε λίγο πιο δύσκολες στιγμές για την ομάδα γιατί μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί», δήλωσε ο Σκοπιανός αμυντικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top