ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΦΙΝΟΥ: Φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής - Σπεύδει η αντιοχλαγωγική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΦΙΝΟΥ: Φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής - Σπεύδει η αντιοχλαγωγική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιές στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Κοφίνου, άναψε ομάδα μεταναστών που φιλοξενούνται, ενώ στη σκηνή βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία και σπεύδει αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας.

Μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/2), τα επεισόδια που ξεκίνησαν γύρω στις 22:30 από αριθμό μεταναστών δεν έχουν λήξει.

Γύρω στις 23:20, στο χώρο κλήθηκε και διαπραγματευτής αφού η κατάστασή δεν εξομαλύνθηκε με την άφιξη της Αστυνομίας των πρώτων μελών της.

Ενημέρωση του ThemaOnline, αναφέρει ότι στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, υπάρχουν φωτιές με την Πυροσβεστική να επιχειρεί κατάσβεση τους.

Επίσης στο Κέντρο σπεύδει και αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE