ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζημιές σε όχημα Τ/κ δικηγόρου – Ήταν σταθμευμένο σε εμπορικό κέντρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζημιές σε όχημα Τ/κ δικηγόρου – Ήταν σταθμευμένο σε εμπορικό κέντρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με σπασμένα τζάμια βρήκε το όχημά του Τ/κ δικηγόρος, όταν εξήλθε από γνωστό εμπορικό κέντρο στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ ιστοσελίδας Kibris724, ο Τ/κ δικηγόρος είχε επισκεφθεί εμπορικό κέντρο στις ελεύθερες περιοχές με την οικογένειά του το Σάββατο 17/2.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το εν λόγω όχημα υπέστη ζημιές στα τζάμια της δεξιάς πλευράς του.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του παραπονούμενου, στο όχημά του, επιτέθηκε άγνωστο πρόσωπο, όταν αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης γνωστού εμπορικού κέντρου στην Λευκωσία.

Όπως αναφέρει επίσης το τ/κ δημοσίευμα, ο παραπονούμενος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία δήλωσε στον παραπονούμενο ότι θα διεξαγάγει έρευνα για την υπόθεση.

Ο Τ/κ μετά την επίθεση, επέστρεψε στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.