Έτοιμος να πάει και στην Αστυνομία…

Έτοιμος να πάει και στην Αστυνομία…

Ο Ρενάτο Μαργκάσα τις πολλές από τις συζητήσεις που άνοιξε με τους οπαδούς της Ομόνοιας μετά την ανάρτηση του στο Instagram, εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να πάει στην Αστυνομία για όλα όσα γράφονται και λέγονται γι αυτόν.

Δείτε την τοποθέτηση του Μαργκάσα:

“Οι άνθρωποι μιλούν πολύ για τα ψέματα που δεν μπορούν να αποδείξουν. Είμαι ανοικτός να πάω στην αστυνομία και να δικαστώ μαζί σας και με όλους τους άλλους εάν είστε τόσο σίγουροι για αυτό που είπατε στο Ηλία Πούλος. Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα με το ΑΠΟΕΛ”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.