ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εδώ και μέρες το έψαχνε για να εμπλακεί! Οι σκέψεις, το πλάνο του για τη νέα Ομόνοια

Εδώ και μέρες το έψαχνε για να εμπλακεί! Οι σκέψεις, το πλάνο του για τη νέα Ομόνοια

Εδώ και ώρες το όνομα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για να εμπλακεί διοικητικά στην Ομόνοια είναι αυτό του Γιώτη Δημητρίου.

Φαίνεται ότι ήδη εδώ και μέρες σκεφτόταν το ενδεχόμενο να εμπλακεί διοικητικά με την αγαπημένη του ομάδα, κάτι που άφησε να νοηθεί και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 22 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα δε, οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει έρθει σε επαφή και με συνεργάτες του, αλλά και άτομα που γνωρίζουν περισσότερα πράγματα και καταστάσεις στα της σημερινής Ομόνοιας, κυρίως στα ζητήματα που αφορούν οικονομικό, αγωνιστικό και όχι μόνο, όχι όμως με στέλεχη της διοίκησης Τζιωνή ακόμη.

Πάντως, ο Γιώτης Δημητρίου είναι της θέσης για δημιουργία εταιρεία, αν όχι άμεσα, τότε στο πιο μετά, με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος να λειτουργεί ακόμη σε πιο επαγγελματικά επίπεδα, σε θέματα οργανωτικά και όχι μόνο.  Θα τα ξεκινήσει όλα, εάν αναλάβει, από το μηδέν για να φτιάξει την Ομόνοια όπως ο ίδιος την οραματίζεται, τι σκέφτεται, το πλάνο που έχει στο μυαλό του

Οι επαφές του Γιώτη Δημητρίου θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με παράγοντες, εξωδιοικητικούς, πρώην – παλαίμαχους παίκτες, αλλά και με τους συνδέσμους φιλάθλων της Ομόνοιας..

Η οριστική απόφαση του Γιώτη Δημητρίου, εάν θα εμπλακεί ενεργά και να ηγηθεί της νέας διοίκησης της Ομόνοιας, θα παρθεί περί τα τέλη της επόμενης βδομάδας.

Διαβάστε: 

Το όνομα που «παίζει» για να εμπλακεί στα διοικητικά

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top