ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψυχοβγαλτικό τρίποντο που το λες και… σημάδι τίτλου!

Ψυχοβγαλτικό τρίποντο που το λες και… σημάδι τίτλου!

Μία απίστευτη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη πήρε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον ψυχωμένο Ολυμπιακό στο Μακάρειο, επικρατώντας με 2-3, με «χρυσό» σκόρερ τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος λύτρωσε τους «γαλαζοκίτρινους» στο 90΄+6΄!

Δύο λεπτά νωρίτερα, τα πάντα έμοιαζαν… «μαύρα» για τον ΑΠΟΕΛ, αφού δέχθηκε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από τον Τόρες και ο χρόνος που απέμενε για να αντιδράσει, ελάχιστος.

Και όμως, σε αυτά τα δύο λεπτά, οι παίκτες του Δώνη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να σκοράρουν και να «αποδράσουν» με τη νίκη, η οποία τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς, έναντι 61 του Απόλλωνα.

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια ως τυπικά φιλοξενούμενος, ενώ αν έχανε βαθμούς, θα υποδεχόταν την ΑΕΛ στο ΓΣΠ!

Μπορεί λοιπόν οι «γαλαζοκίτρινοι» να κέρδισαν, όμως η εμφάνιση τους θα πρέπει να φέρει μεγάλο προβληματισμό ενόψει της συνέχειας, αφού υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ειδικά μετά το 1-2, όπως και στα τελειώματα των φάσεων.

Η επιστροφή του Καρλάο δίνει σίγουρα λύσεις, όμως δεν αρκεί από μόνη της για να λύσει όλα τα προβλήματα και τώρα που αρχίζουν τα συνεχόμενα ντέρμπι, θα πρέπει άμεσα να βρεθεί εκείνη η φόρμουλα που θα περιορίσει στο ελάχιστο τις «ανορθογραφίες» στα μετόπισθεν.

Από εκεί και πέρα, ο δραστήριος Ντελατόρε ήταν για μία ακόμη φορά από τους διακριθέντες του ΑΠΟΕΛ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ, όμως σπατάλησε νωρίτερα αρκετές ευκαιρίες, ενώ ο… βαρύς Ντε Καμάργκο δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Σαλάι και Ζαχίντ πήραν αρκετές πρωτοβουλίες, ενώ η ομάδα επηρεάστηκε αρκετά από την αποχώρηση του Σόουζα λόγω τραυματισμού.

Οι Νσούε, Πολιάκοφ, Ιωάννου και Μοράις, έτρεξαν πολύ, κέρδισαν, αλλά και έχασαν μάχες, όμως σίγουρα ο Δώνης θα περιμένει περισσότερα απ΄ όλους στα ντέρμπι που έρχονται, ενώ ο Πέρεθ είχε καλή παρουσία και δεν ευθύνεται φυσικά στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού…

Συνοψίζοντας, ο ΑΠΟΕΛ είχε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, όπου είχε την υπεροχή και μπορούσε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, όμως στην επανάληψη δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση και μετά… άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τη γκέλα.

Πίεσε αρκετά, έχασε ευκαιρίες κι εκεί που πέτυχε το 1-2 και οι οπαδοί του ηρέμησαν, ξαφνικά… «επεσε ο διακόπτης» μετά το 80΄ και πάλι καλά λένε στον Αρχάγγελο που δεν το «πλήρωσαν» με δύο βαθμούς, οι οποίοι μπορεί στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι καθοριστικοί για την έκβαση του τίτλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top