LIKE ONLINE

Οριστικό με ημερομηνία - Η μεγάλη επιστροφή του «Age of Empires», 20 χρόνια μετά - VIDEO

Οριστικό με ημερομηνία - Η μεγάλη επιστροφή του «Age of Empires», 20 χρόνια μετά - VIDEO

Ένα από τα σημαντικότερα real time strategy παιχνίδια όλων των εποχών, το «Αge of Empires» της Microsoft συμπλήρωσε το 2017 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του.

Επέτειος που γιορτάστηκε όπως της αρμόζει, με μια νέα έκδοση του ιστορικού τίτλου για τους σημερινούς, πανίσχυρους υπολογιστές.

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο και να μας βρήκε το 2018 εν τω μεταξύ, αλλά η αναμονή για το «Age of Empires: Definitive Edition», είναι από το Σάββατο (24/2) πλέον διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows 10 στο Microsoft Store με 19,99 ευρώ, άξιζε τον κόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=psw5dXw6eCU

«Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το “Age of Empires: Definitive Edition”, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή remastered έκδοση του ιστορικού παιχνιδιού, χαρίζοντας σε όλους τους gamers παγκοσμίως μία συναρπαστική εμπειρία RTS, 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του τίτλου. Για αυτό χρειαστήκαμε τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να αναβιώσουμε με σωστό τρόπο τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως η επίθεση-κίνηση και το βελτιωμένο minimap, που ελπίζουμε ότι όλοι οι fans θα αγαπήσουν», δήλωσε σχετικά ο creative director της Microsoft, Adam Isgreen.

Η νέα, remastered έκδοση δίνει στους gamers την ευκαιρία να γνωρίσουν 16 πολιτισμούς και να ολοκληρώσουν 10 εκστρατείες, αναβιώνοντας το πρώτο «Age of Empires», ενώ χαρακτηρίζεται από σημαντικές βελτιώσεις που απογειώνουν την εμπειρία:

* Εξαιρετικά βελτιωμένα γραφικά που υποστηρίζουν και 4K ανάλυση.|
* Xbox Live online multiplayer με υποστήριξη μέχρι και 8 παικτών.
* Ηχογράφηση του original soundtrack του παιχνιδιού με τη συμμετοχή ορχήστρας.
* Προσθήκη νέας αφήγησης για κάθε αποστολή.
* Ενίσχυση του σεναρίου, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν την δική τους εκστρατεία, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να μοιραστεί τη δική του μέσω του AgeOfEmpires.com.

https://www.youtube.com/watch?v=UDe78q1hYqM

Από reader

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top