Επίσημη επίσκεψη Μακρόν στο Λευκό Οίκο

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν στο Λευκό Οίκο

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα δεχθεί τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στις 24 Απριλίου, ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος, τη Δευτέρα (26/2).

«Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία θα καλωσορίσουν τον Πρόεδρο και την κυρία Μακρόν της Γαλλίας στον Λευκό Οίκο στις 24 Απριλίου», ανέφερε σε δημοσιογράφους η Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Αυτή η επίσκεψη, πρόσθεσε, «θα ενισχύσει την συνεργασία Αμερικής και Γαλλίας σε οικονομικά και παγκόσμια ζητήματα και θα εμβαθύνει την φιλία μεταξύ των δύο χωρών».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.