ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε γυμναστή για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή ιδιωτικού σχολείου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε γυμναστή για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή  ιδιωτικού σχολείου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Τρίτη (27/02) ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον Κυριάκο Παναγιώτου, 38 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε  υπόθεση διάρρηξης σχολικού κτιρίου και κλοπής.

Ο 38χρονος, που είναι γυμναστής στο επάγγελμα, βρέθηκε ένοχος κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας σε αδικήματα διάρρηξης κτιρίου και κλοπής τα οποία διαπράχθηκαν το 2014, με στόχο το σχολικό κτίριο του ιδιωτικού σχολείου Pascal English School στην περιοχή Αραδίππου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 38χρονος διέρρηξε το σχολείο και έκλεψε από το γραφείο συγκεκριμένου ατόμου που εργαζόταν στο σχολείο ως προπονητής, το χρηματικό ποσό των 3,5 χιλιάδων ευρώ.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE