Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! Δεν άφηνε ούτε τον γιατρό να την αγγίξει - VIDEO

Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! Δεν άφηνε ούτε τον γιατρό να την αγγίξει - VIDEO

Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου.

Η πρωταθλήτρια του στίβου γύρισε άσχημα το πόδι της και αφού ολοκλήρωσε τον στίβο μάχης, κουτσαίνοντας επέστρεψε στον πάγκο.

Η παίκτρια των Διασήμων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα τόσο από τον πόνο όσο και από την ατυχία που της… χτύπησε την πόρτα.

Δίπλα στην Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν αμέσως οι συμπαίκτες της για να της δώσουν κουράγιο, ενώ ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε για να εξετάσει το πόδι της.

Όπως εξήγησε η ίδια αργότερα, μετά από συζήτηση με τον γιατρό, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός.

Η Κατερίνα Δαλάκα έκλαιγε και δεν άφηνε ούτε καν τον γιατρό να αγγίξει το πόδι της. 

Ακολουθεί το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=II5bAlOkk3w

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.