ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

Κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα μελών της Αστυνομίας στη Λεμεσό, λόγω έλλειψης εξοπλισμού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, αίτημα από την Αστυνομία στη Λεμεσό, το οποίο έγινε τουλάχιστον δύο φορές και αφορά παροχή συγκεκριμένου εξοπλισμού, έμεινε όπως φαίνεται στα συρτάρια της ηγεσίας.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο περιστατικό πρόσφατα, η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών τέθηκε σε κίνδυνο, λόγω ελλείψεως συγκεκριμένου εξοπλισμού ασφαλείας, που για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε.

Οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση με καταιγισμό από πέτρες, με τους αστυνομικούς να μην έχουν άλλη επιλογή παρά να εισέλθουν εντός των οχημάτων τους για να προστατευτούν.

Το θέμα εκτός από την ασφάλεια των ίδιων των μελών της δύναμης, συνδέεται άμεσα και με τη δημόσια ασφάλεια και τάξη.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE