ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίδραση Αρχηγείου Αστυνομίας για δημοσίευμα ThemaOnline περί επίθεσης κατά αστυνομικών

Αντίδραση Αρχηγείου Αστυνομίας για δημοσίευμα ThemaOnline περί επίθεσης κατά αστυνομικών

Την αντίδραση του Αρχηγείου Αστυνομίας, προκάλεσε δημοσίευμα του ThemaOnline για επεισόδιο με καταιγισμό πετρών που δέχθηκαν μέλη της αστυνομικής δύναμης στην Λεμεσό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε τα ακόλουθα: «Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από την ανάληψη της ηγεσίας από τον νυν Αρχηγό τα 50 αλεξίσφαιρα αυξήθηκαν σε πέραν των 700 για τα μέλη μας που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις.

Υπάρχουν εξαρτήσεις με όλο τον εξοπλισμό που έχουν δοθεί στα μέλη όλων των αντιοχλαγωγικών ομάδων.

Επιπρόσθετα, με οδηγίες του Αρχηγού έχουν εξοπλιστεί με ειδικές στολές μέλη μας που επισκέποτναι σκηνές εγκλήματος, όπου υπάρχουν θανόντες.

Μετά το δημοσίευμά σας επικοινωνήσαμε με αστυνομικό διευθυντή Λεμεσού, ο οποίος είπε ότι σε καμία περίπτωση έστειλε επιστολή για αίτημα -όπως αυτό που σημειώνεται στο δημοσίευμα- και να μην υπήρχε ανταπόκριση από τον Αρχηγό. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων έχουν πλήρη εξάρτηση».

Το ThemaOnline, διευκρινίζει πως δεν έθεσε θέμα με αντιοχλαγωγικές στολές. Οφείλει, ωστόσο, να δώσει το βήμα και στην άλλη πλευρά που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ηγεσία της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top