Επιταγή €5.600 από το υπουργείο Παιδείας στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Επιταγή €5.600 από το υπουργείο Παιδείας στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Επιταγή ύψους €5.600 επιδόθηκε τη Δευτέρα (5/3) από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Αίγλη Παντελάκη στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, Μάριο Παναγίδη, από έσοδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και το ποσό αποτελεί τα έσοδα από την ετήσια συναυλία του Προγράμματος Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων του Υπουργείου που έγινε στις 27 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, εις μνήμη Πεύκιου Γεωργιάδη.

Το Συμβούλιο Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ» αποκλειστικό σκοπό έχει την παροχή βοήθειας σε άπορους ασθενείς και ιδιαίτερα σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες και άλλες ασθένειες και μεριμνά για την ευημερία και ψυχαγωγία τους κατά διάρκεια της παραμονής τους στο Νοσοκομείο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE