ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 61χρονος κτηνοβάτης - Τα αδικήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 61χρονος κτηνοβάτης - Τα αδικήματα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε την Κυριακή (11/3) ο 61χρονος που παραδέχθηκε ότι ασελγούσε εις βάρος ζώων.

Ο 61χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί μετέπειτα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο κάτοικος Δαλίου, που συνελήφθη το Σάββατο (10/3) δυνάμει δικαστικού εντάλματος, αντιμετωπίζει αδικήματα κτηνοβασίας, παράνομης εισόδου σε υποστατικό και αδικήματα που αφορούν τον νόμο περί ευημερίας των ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος μετέβαινε από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα σε μάντρα στη Χοιροκοιτία και κακοποιούσε σεξουαλικά ζώα.

Ο ιδιοκτήτης είχε εντοπίσει σημάδια κακοποίησης στα ζώα, όπως αιμορραγία και είχε υποβάλει παράπονο στον αστυνομικό σταθμό Ζυγίου.

Αξιοποιήθηκε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) ενώ γίνονταν και παρακολουθήσεις του χώρου, κι έτσι η Αστυνομία κατέληξε στον 61χρονο από το Δάλι.

Tα άτυχα ζώα είχαν εξεταστεί από κτηνίατρο, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει ότι είχαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Την υπόθεση χειρίζεται ο αστυνομικός σταθμός Ζυγίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE