ΕΛΛΑΔΑ: Απομακρύνεται το αδίκημα της κατασκοπείας

ΕΛΛΑΔΑ: Απομακρύνεται το αδίκημα της κατασκοπείας

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για κατασκοπεία εναντίον των δυο ελλήνων στρατιωτικών σύμφωνα με πληροφορίες του απεσταλμένου του ΣΚΑΪ στην Αδριανούπολη Μανώλη Κωστίδη.

Οι τουρκικές Αρχές φαίνεται πως αναζητούν πλέον την εμπλοκή τους σε διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης.

Οι δύο στρατιωτικοί, ένας υπολοχαγός κι ένας λοχίας, έχουν προφυλακιστεί για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Δεν έχει οριστεί ακόμα δικάσιμος.

Τα κινητή τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους έχουν σταλεί στην Άγκυρα και εξετάζονται. Οι δύο στρατιωτικοί υποστηρίζουν ότι φωτογράφιζαν πατημασιές που πίστευαν ότι είχαν προκληθεί από λαθρομετανάστες και διακινητές.

Τους δυο στρατιωτικούς επισκέφτηκαν το πρωί στις φυλακές οι γονείς τους. Ήταν η δεύτερη επίσκεψη που επετράπη στους συγγενείς και των δύο ανδρών από τότε που κρατήθηκαν, πριν από 12 ημέρες.

Εν τω μεταξύ, η Τουρκία άφησε ελεύθερους δύο δημοσιογράφους που κρατούνταν χωρίς κατηγορίες στις τουρκικές φυλακές.

skai.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE